Sponsoring

Met ‘Proef De Eusebius’ wil de stichting u een bijzondere ervaring bieden. Daarnaast is het evenement dé perfecte mogelijkheid om uw bedrijf prominent te presenteren aan de bezoekers. Het bedrijfsleven, de serviceclubs en ondernemersverenigingen in Arnhem zijn actief benaderd om op deze avond te komen. Een interessante doelgroep voor deelnemers en sponsoren.

De stichting Eusebius biedt u de kans om zich aan dit goede doel te verbinden via sponsoring. Ook de opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan het vernieuwen van de luchtboogbeelden op de Eusebiuskerk.

Ook sponsor worden?

Hier vindt u alle mogelijkheden

Onze Sponsors

Hieronder een overzicht van onze trotse sponsoren van ‘Proef De Eusebius’. Dankzij hen wordt het realiseren van het doel weer een stukje concreter. Heel hartelijk bedankt daarvoor!

Vriend van 'Proef De Eusebius'

Voor slechts €100,— (exclusief 21 % btw) per jaar wordt u met uw bedrijf een zakelijke Vriend van Proef De Eusebius.

U ontvangt 1 entreekaart voor het evenement op 21 maart 2017.

Daarnaast plaatsen wij uw bedrijfsnaam, met een doorlink naar uw eigen website, op www.proefdeeusebius én www.eusebius.nl.

Ook onze Vriend Proef De Eusebius worden? Meld u aan bij gerdamulder@eusebius.nl

Deelnemers

Ook uw bedrijf kan op de avond zelf aanwezig zijn. Dé kans voor u om uw bedrijf aan dit goede doel te verbinden en zo in de spotlights te staan.

Bezoekers worden verrast met een gevarieerd aanbod van eten, drinken, beleving en interactie. Met culinair entertainment, activiteiten en ambachten zoals een wijnproeverij, fotohoek, oesterbar, sneldichter, diamantslijper en stijladvies. Maar ook nieuwe technieken als 3D printen en virtual reality zijn zeer welkom.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het doel van deze avond. U krijgt hiervoor een mooi podium en veel exposure terug. Het uitgangspunt is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Eusebius maar ook om een unieke beleving te creëren voor de gasten.

Ook deelnemer worden?

Hier vindt u alle mogelijkheden

Hier vindt u een overzicht van alle deelnemers en sponsoren.

met dank aan onze
sponsoren