Algemene informatie

Proef De Eusebius is hét evenement dat u niet mag missen als ondernemend of betrokken Arnhemmer. Speciaal voor u is de Eusebius 21 maart van 18:00 uur tot 22:00 uur feestelijk opengesteld. U kunt komen proeven, genieten en beleven in ons Arnhems icoon zoals u nog niet eerder heeft meegemaakt.

De Arnhemse zanger en entertainer Emiel Hartkamp neemt ons mee door deze spectaculaire avond waarbij de Arnhemse horeca u laat proeven, Arnhemse artiesten u laten genieten en Arnhemse ondernemers u een fantastische avond laten beleven.

Met de opbrengst van deze feestelijke avond willen we de 96 luchtboogbeelden 'adopteren'. Deze beelden worden opnieuw gemaakt naar het model van de oorspronkelijke. Het zou geweldig zijn om deze luchtboogbeelden vóór september 2019 terug te plaatsen, de datum van de 75e herdenking van de Slag om Arnhem. Helpt u mee?

De Eusebius verdient het om de 75-jarige herdenking in volle glorie mee maken. Koop daarom entreekaarten voor Proef De Eusebius en kom samen met uw (zakelijke) relaties naar deze feestelijke avond. U koopt de kaarten hier. Wilt u meer weten? Bekijk dan het feestelijke programma.

Eusebiuskerk Arnhem Fotografie: Janneke Roelofs

met dank aan onze
sponsoren